We werken graag met mensen met grote ambities. Niet alleen in ons eigen team, maar ook onze opdrachtgevers. Daardoor staan we regelmatig voor grote uitdagingen, maar doordat we de juiste mensen verzamelen komen we hier altijd uit.

Bij We Seek Trouble werken we niet alleen aan externe opdrachten, een deel van onze tijd besteden we ook aan het overkomen van uitdagingen die we zelf veroorzaakt hebben. Kollabo bijvoorbeeld, de start-up waar het allemaal mee is begonnen, is onderdeel van We Seek Trouble. Meer informatie hierover vind je op de ‘over ons’ pagina.

Hoe dan ook, we zitten er middenin! We zijn flexibel. Dat betekent dat we per project een team vormen uit ons alsmaar groeiende netwerk van creatieve professionals.
We bouwen het team op met exact de professionals die nodig zijn om een project tot een succes te brengen.

We hebben een vaste basis beschikkend over alle ervaring van ontwerp, development tot onderhoud. Deze vullen we dynamisch aan afhankelijk van de grote van het project. Hierdoor kunnen we snel inhaken op kleine en grote (langlopende) projecten, werken we met alle denkbare disciplines en leveren we altijd kwaliteit.

Een project verloopt meestal als volgt:

1. ‘HALLO’

We maken graag persoonlijk kennis. We hechten veel waarde aan een fijne samenwerking en beginnen graag goed. Hiermee proberen we ook een idee te krijgen van de omvang van het project, de ambities of doelstellingen etc. Koffie, lunch of een biertje?

2. SCOPE

In een vroeg stadium spreken we af wat er binnen het project valt. Op basis van deze scope kunnen we een voorstel doen wat betreft de hoeveel werk en spreken we bepaalde mijlpalen af.

3. TEAMS

Alles wordt klaar gemaakt om van start te gaan. Waar nodig betrekken we extra specialisten, zetten servers op, richten een development omgeving in, claimen domeinnamen en researchen beschikbare data.

4. WORK WORK

Bij grote projecten organiseren we een gezamenlijke kick-off, zeker wanneer we in een SCRUM team werken met een product-owner (opdrachtgever). Dit is wanneer het echte werk begint.

5. PERFECTIONEREN

Hoe meer een opdrachtgever betrokken is bij het project hoe minder ruimte deze fase inneemt. Op een gegeven moment staat alles klaar in de development omgeving. Dan is het zaak alle content in te brengen en alle puntjes op de ‘i’ te zetten.

6. LIVE!

Op het meest geschikte moment wordt het eindproduct live gezet. Wanneer het om grote projecten gaat kan het zijn dat dit niet in één keer gebeurt, maar per onderdeel.

7. SERVICE

Zodra de App of website (of andere producten) live staan begint het voor u pas echt. SEO & SEA, marketing, inzichten verzamelen en eventueel door ontwikkelen. Wij ondersteunen graag in dit proces en groeien graag mee.