Waar grootse plannen tot leven komen.

Prijs in overleg

Achter een goed uitziende website of App gaat een hoop schuil. Voor een groot deel van de websites is een standaard systeem voldoende, maar bij We Seek Trouble werken we vaak aan projecten die te complex zijn voor deze systemen. Daarom bouwen onze developers volledige maatwerk systemen om deze projecten wereldwijd uit te kunnen rollen.

 • Cloud Applicaties

  We Seek Trouble ontwikkelt zowel applicaties die lokaal draaien als applicaties in de cloud, of een combinatie daarvan. De verschillende services worden op schaalbare en betrouwbare servers gehost en automatisch geschaald. Dit doen we bijvoorbeeld met behulp van Amazon Web Services (AWS). Afhankelijk van het doel van een project worden de meest geschikte modellen overlegd.

 • Backend Development

  Om de motor achter een mooie website of App draaiende te houden ontwikkelt We Seek Trouble volledige maatwerk back-end systemen. Van micro-services ter ondersteuning van een groter geheel tot het ontwikkelen van API’s, het opzetten van databases of ontwikkelen van algoritmes. Dit wordt geschreven in de best geschikte programmeertalen, afhankelijk van de uitdaging. Heeft u hier inhoudelijke vragen over, neem even contact met ons.

 • iOS/Android Apps

  We Seek Trouble ontwikkelt Android en iOS Apps, vaak als toevoeging op een uitgebreide (online) dienst. Maar ook standalone App’s van We Seek Trouble vind je in de App stores. We ontwikkelen in Android en iOS native code (specifiek per platform) of waar nodig m.b.v. een hybride model waardoor beide platforms via één systeem gebouwd kunnen worden.

 • Development ondersteuning

  Ons design en development team wordt vaak als tijdelijk ‘start-up’-, of agile team aan een project gekoppeld. In de meeste gevallen wordt alle development door We Seek Trouble uitgevoerd, maar het komt ook voor dat het project zo groot is dat ons team verantwoordelijk is specifieke onderdelen van het geheel. We zijn gewend om een rol in te nemen binnen een groter design/development team om tijdelijk of doorlopend te ondersteunen.

 • Complexe vraagstukken

  We haken vaak in op het moment dat er slechts ideeën zijn. Middels een passend ontwerp (User Experience Design) traject komen we met de eindgebruiker en de klant tot een visueel en technisch voorstel. De eerste stap, van een idee naar een concrete eerste versie die kan groeien, is waar We Seek Trouble het meest voor wordt gevraagd. Naarmate de gebruikersaantallen groeien en er functies worden toegevoegd is vaak een teamuitbreiding nodig waarin we ondersteuning en training bieden.

 • Volledig custom

  We Seek Trouble is niet gebonden aan bepaalde programmeertalen of systemen. We haken eenvoudig aan bij uw project. Natuurlijk hoeft niet alles van de grond af aan opgebouwd te worden als er op een nette manier te integreren is met een betrouwbare systemen van derden. De architectuur van het systeem wordt samen bepaald en hierin zijn de mogelijkheden eindeloos.

Interesse?

CONTACT