Grote dromen, kleine stapjes

Vanaf €799 ex. BTW

Steeds meer klanten werken vanuit de ‘Lean Startup’ gedachte. Snel iets maken, dat meten, leren van de inzichten en een betere versie maken. Dit proces wordt herhaalt tot de gebruiker precies zo voorzien wordt in zijn of haar behoefte dat je daadwerkelijk iets teweegbrengt.

Wilt u klein beginnen, snel online aanwezig zijn en vervolgens uitbreiden? We Seek Trouble is het ervaren start-up team dat u daarbij helpt.

Voor deze (vaak ambitieuze) projecten bieden we het ‘Snel Online’ pakket aan. Extra (UX) research, custom ontwerp en klein beginnen. Slaat het aan dan geven we samen met de klant gas en schalen we binnen no-time op.

 • Uniek Design
  Hoe snel uw product ook live kan zijn, We Seek Trouble maakt nooit gebruik van vooraf ingestelde templates. Elke uitdaging verdient een specifieke aanpak en er zal nooit gekozen worden voor een makkelijke oplossing waarmee het product zijn kracht verliest. We zetten een stijl neer op basis van specifieke behoefte, die mee kan groeien met het product.
 • Website/Webshop
  Beide zijn mogelijk binnen het ‘Snel Online’ pakket. Een combinatie uiteraard ook. Heeft u specifieke functies die de website of webshop moet bevatten? Niks is te gek. Als u vragen heeft, twijfel niet om contact met ons op te nemen!
 • Tot 5 pagina’s
  Het doel van dit pakket is om een krachtige kern neer te zetten waarvan we uit kunnen breiden. Binnen de opstartfase vinden we dat het kern doel van de website haalbaar moet zijn in maximaal 5 pagina’s.
 • Samen doorgroeien
  Op basis van inzichten kunnen wij dynamisch met u meegroeien. We maken dan samen met u per maand een schatting van de hoeveelheid aandacht die de website behoeft.
 • SEO, SEA
  We bouwen standaard alle websites zo SEO vriendelijk op. Maar wanneer een product live staat heeft het aandacht nodig. Wij bieden u uitgebreide ondersteuning in alle facetten van zoekmachine marketing. Vragen hierover? Vraag naar onze SEO&SEA informatiebrochure!
 • CMS Systeem
  Alle websites die we opleveren beschikken over een CMS systeem waarmee u eenvoudig de inhoud van uw hele website of webshop beheert. Wij werken met alle gangbare CMS systemen en luisteren graag naar uw voorkeur. Geen idee? Dan leggen we het u eenvoudig uit en maken u wegwijs in uw eigen CMS.

Interesse?

CONTACT