Veritas


Volledig ontwerp & Bouw

C.S. Veritas is met zo’n 1700 leden en bijna 130 jaar historie de grootste en oudste studentenvereniging van Utrecht. Met zo’n enorme hoeveelheid leden (en dus ook data, planningen etc.) is het vaak een grote klus het geheel in een eigentijds jasje te steken. Veritas heeft hier goed werk van gemaakt en besloot de complete website, leden login en alles wat daarbij komt kijken, te vernieuwen.

Na een ontzettend fijne samenwerking met het huidige bestuur hebben we in vrij korte tijd veel bereikt. Vaker was het WST team op locatie om designs voor te leggen, customer journey’s door te lopen en te testen in de praktijk. De online omgeving van Veritas is een uitgebreide, waar veel verschillende stakeholders bediend moeten worden. Leden, potentiële en nieuwe leden, oud leden, het bestuur, partners, sponsoren, onderwijsinstellingen, de pers etc. Daarbij moet een groot deel van deze mensen toegang hebben tot de website om verschillende taken te kunnen plannen, te reserveren in het restaurant, ruimtes te beheren etcetera. Een alomvattend en uitdagend project met een resultaat waar we met zijn alle erg trots op zijn.

De complete (responsive) omgeving is gebouwd op Drupal (7) waarbij verschillende custom modules zijn geïntegreerd, allemaal aan de hand van het eigen ontwikkelde Veritas thema.

veritas_showcase2