StartupUtrecht


Volledig ontwerp & Bouw

StartupUtrecht is onderdeel van het nationale startup initiatief van Neelie Kroes: Startup Delta. StartupUtrecht is het ondernemersorgaan dat alle startup activiteiten in Utrecht bundelt. De situatie is momenteel dat er in Nederland een groot aantal veelbelovende startups zitten maar het netwerk erg verspreid is. Het samenbrengen van deze talenten moet Nederland als startup land wereldwijd op de kaart zetten.

su_mockup

Een aantal jaar geleden is er een website ontwikkeld voor StartupUtrecht en inmiddels maken hier behoorlijk wat mensen gebruik van en groeit het initiatief. Door de tijd heen werd steeds duidelijker wat de website precies moest doen voor alle stakeholders en op basis van die inzichten moest er een nieuwe website komen.

Het ging in dit project om een volledig nieuwe website en een re-design van de huisstijl waarbij alleen de kleuren en het logo overeind bleven. Alles is opnieuw gebouwd. Verder moest het geheel wat zwaarder en meer aanwezig zijn dan zijn lichtere voorganger. Samen met StartupUtrecht, de partners, een tekstschrijver en een fotograaf hebben we in een paar weken deze hele website van de grond af aan opnieuw ontworpen en opgebouwd. De website is een stabiel frame waar een enorme hoeveelheid content in kan gaan leven die zich als een olievlek verder kan verspreiden.