GSEA 2017


Volledig ontwerp & Bouw

Elk jaar komt de ‘Global Student Entrepreneurship Award’ naar Nederland. Hier kunnen studentondernemers hun bedrijfsidee pitchen voor een jury en een groot publiek waarbij de meest veelbelovende ondernemers door gaan naar de halve finale en uiteindelijk misschien wel in de wereldwijde finale belanden.

Vanuit de wereldwijde Entrepreneurs Organization worden per land jaarlijks een aantal gevorderde ondernemers gevraagd voor dat betreffende jaar de voor-competitie te organiseren in dat land. Dit jaar was het Jens Steensma van Yucat die met zijn team binnen no-time het hele evenement neer heeft gezet en daarbij niet voor het minimale is gegaan. Top locatie, sprekers, programma, netwerk opties en natuurlijk een custom website voor de 2017 editie van de competitie.

Er zat vaart achter want Jens en zijn team hadden niet veel tijd. Binnen een paar weken werd de website ontworpen, gebouwd, geperfectioneerd en gelanceerd. Dit leverde veel inschrijvingen op voor de competitie maar ook voor het evenement zelf. Al met al een kort, intens maar erg tof project.

veritas_showcase2