GamingLounge


We Make Trouble

Bij We Seek Trouble kunnen we een goede game erg waarderen op zijn tijd. Daarbij vinden we het mooi om te zien hoe gaming wereldwijd enorm aan het groeien is en er heftige competities en toernooien losbarsten. (Wist u dat één van onze developers een ontzettend goede gamedeveloper is en een game op de markt heeft gebracht?) Samen met een aantal andere ondernemers hebben we het idee geopperd om een fysieke locatie in Utrecht toe te wijden aan het sociale aspect van gaming. Overal ter wereld gebeurt dit massaal, maar bij ons in Utrecht (wat de game hoofdstad van Europa moet worden) is er nog niks.

Het idee is om een locatie te openen waarin elke gamer welkom is om samen te gamen, e-sport events te kijken, waar een team kan trainen, nieuwe games getest kunnen worden van ontwikkelaars uit Utrecht, maar ook van de grote developers elders in de wereld.
De mogelijkheden zijn eindeloos en het enthousiasme onder de eerste groep geïnteresseerden is ongekend.

Bij zo’n project komen ook vergunningen kijken, contact met gemeente, sponsoring enzovoort. Dit maakt dat we het idee inmiddels proberen af te zetten over een grotere groep ondernemers. Er is in korte tijd een plan voor geschreven en een website voor gebouwd om mensen te enthousiasmeren en te kunnen laten registreren. Hiermee is de aanname dat er vraag naar het concept is, bevestigd.

gaminglounge_overview