Crossover Challenge


Volledig ontwerp & Bouw

De Crossover Challenge is een competitie voor jongeren met een goed idee, waarbij de winnaar tot €20.000,- kan winnen in startkapitaal en ondersteuning.

De website voor dit groeiende evenement moest eveneens groeien naarmate de competitie vorderde. Zo begonnen we met een spectaculaire ‘splash’ of landingspagina waarmee we inschrijvingen verzamelden. De conversie op de pagina was boven ieders verwachting. Toen de teaminschrijvingen geopend werden, werd het platform vrijgegeven. Vervolgens werd per periode een nieuw deel van de website onthult.

mockup_coc

Elke ronde heeft een eigen pagina waarop de organisatie de ‘challenge’ van de betreffende ronde kan plaatsen. Deadlines worden dynamisch geladen en de meertalige content wordt in het CMS eenvoudig door de organisatie beheerd. Door middel van integratie met de tools die de organisatie zelf in gebruik heeft, wordt content automatisch op alle plekken op de juiste manier weergegeven.

De website beschikt naast een uitgebreid CMS systeem voor de organisatie ook inlog mogelijkheden voor de deelnemers, teams en juryleden waarbij de ideeën van de deelnemers beschermd blijven. Voor de CrossoverChallenge hebben we de volledige huisstijl ontworpen van logo tot kleurenpalet. Het ontwerp is 100% maatwerk; er komen geen templates aan te pas! Belangrijk was vooral dat het erg hard moest knallen..

 

Logo_coc_overview

work_crossover