Created.


Volledig ontwerp & Bouw

Mocht je het nog niet weten: er is een kleine revolutie gaande online waarin (jonge) gebruikers zelf bepalen welke video content ze bekijken én creëren. Mensen die dagelijks of wekelijks een eigen show opnemen en ‘uitzenden’ met meer succes dan de gemiddelde TV show of serie. Platform YouTube heeft jarenlang gediend als de goto plek voor deze dagelijkse shows, vlogs en streams maar er is een wildgroei van content aan het ontstaan waarbij de makers van deze video’s telkens minder serieus genomen worden. Het platform wordt steeds minder aantrekkelijk om de dagelijkse video’s op te bekijken voor de gebruikers en de makers verliezen (bijna) al hun opbrengsten, worden door vervelende advertenties geteisterd en zijn boos op YouTube.

Toen ontstond het idee voor Created. Een App waarbij de users eenvoudig een dagelijkse reeks video’s geserveerd krijgen op basis van hun favoriete videomakers. Tevens is Created een platform dat de makers van video’s serieus neemt. Waar YouTube alles wat niet met YouTube te maken heeft blokkeert, omarmt Created alles wat een ‘Creator’ te bieden heeft en biedt hier ruimte voor. En de gebruiker hoeft alleen de App te openen om met één druk op de knop zijn/haar dagelijkse shows te zien.

Sinds december 2016 is We Seek Trouble samen met het team van Created bezig met het ontwerpen en bouwen van deze App. Sinds begin mei 2017 is de eerste versie van de App te downloaden voor iOS en Android. Na veel downloads en enthousiaste reacties zal de ontwikkeling voorlopig doorzetten.

veritas_showcase2