Clickterview


Volledig ontwerp & Bouw // We Make Trouble

Even geleden werd We Seek Trouble uitgenodigd om in Londen voor het board van multinational SThree een product te pitchen dat we op dat moment nog niet hadden. Er werden wereldwijd 7 bedrijven uitgenodigd die al lange tijd (5-12 jaar) aan hun product hebben gewerkt. We Seek Trouble bleek daarbij de vreemde eend in de bijt te zijn. Het bedrijf was op zoek naar video-interview software. Wij dachten: hoe moeilijk kan het zijn om dat te maken?

SThree nodigde deze partijen uit met als doel een bedrijf over te nemen. Het We Seek Trouble team heeft drie weken dag en nacht gewerkt om aan te tonen dat we deze software kunnen realiseren. Na deze weken hadden we een degelijke demo. Hiermee zijn we naar Londen gegaan en hebben voorgesteld in partnerschap dit product door verschillende fases heen te ontwikkelen tot een dienst die wereldwijd te gebruiken is. SThree vond deze insteek interessant en er werd besloten met We Seek Trouble in zee te gaan! Dit gebeurde begin 2016 en inmiddels maken steeds meer recruiters gebruik van de dienst en worden steeds meer kandidaten geholpen aan hun perfecte baan. 

Nu zijn we doorlopend bezig met het ontwikkelen van Clickterview, het video-interview systeem dat kandidaten een eerlijkere kans geeft, allemaal cloud-based is en een strakke integratie met Salesforce heeft. Clickterview heeft een iOS App, Android App, Web client, Dashboard, uitgebreide API, schaalbare Amazon Web Services setup, uitgebreide test- en developmentomgeving en groeit stap voor stap naar een enterprise-level cloud applicatie.

veritas_showcase2