Exact zoals het moet zijn

Vanaf €1299 ex. BTW

Elk digitaal product, op maat gemaakt voor u en uw gebruikers of klanten.
Van eigentijdse en verassend frisse bedrijfswebsites tot conversie knallers en creatieve smartdevice Apps.

 • Volledig en uniek (re-)design
  Voor zowel volledig nieuwe digitale producten als een re-design van uw bestaande product duiken we een ontwerp proces in waar we afhankelijk van de behoefte in zetten op interactie ontwerp en visueel ontwerp. Hierbij betrekken we een eventuele bestaande huisstijl, inzichten die opgedaan zijn en het liefst ook uw klanten of gebruikers.
 • Alle digitale producten
  Allereerst denken wij met u mee in de keuze van het medium dat u voor ogen heeft. Daarbij helpen we de juiste keuze te maken. Alle digitale producten die u kunt bedenken, kan We Seek Trouble leveren. Of het nou gaat om een smartwatch App, een complexe webshop of een dynamisch platform waar duizenden gebruikers met elkaar moeten kunnen communiceren. 
 • Geen limieten
  Zonder restricties van vooraf ingestelde templates ontwikkelt We Seek Trouble alles volledig op maat, ten behoeve van uw uitdaging. Als het om maatwerk gaat zijn de mogelijkheden eindeloos. Van de team samenstelling tot de gewenste technieken. Maakt u gebruik van onze professionele hosting dan schalen we de capaciteit van uw product en server dynamisch mee.
 • SEO, SEA, Onderhoud
  Een goede, levendige website of App is continu in ontwikkeling. Nieuwe content, nieuwe pagina’s, meer of minder functies, ontwerp updates, integratie van nieuwe trends en technieken, toename van gebruikers, ga zo maar door. Wij bieden u de ondersteuning die uw website of App behoeft. Daarbij wordt uw website of app op de meeste zoekmachine-vriendelijke manier opgebouwd, voor maximale vindbaarheid. Echter komt er na de lancering veel bij kijken om uw website of App goed vindbaar te maken, ook deze ondersteuning bieden wij u aan.
 • Complexe vraagstukken
  We helpen graag mee om het concept in uw hoofd om te zetten in tastbare en succesvolle ontwerpen en uiteindelijk producten. Hierin speelt interactie ontwerp een grote rol waarbij we kijken naar data architectuur, cross platform gebruik, de context waarin het product gaat leven etc. We Seek Trouble is goed in het ontwikkelen van simpele oplossingen voor moeilijk vraagstukken.
 • Volledig custom
  De druk per onderdeel van het ontwerp- en ontwikkelproces verschilt per project. Voor sommige projecten behoeft de gehele ‘User Experience’ de meeste aandacht. Bij andere projecten staat er al een frisse huisstijl en ligt de focus meer op de technische revisie van bestaande onderdelen. Voor elke uitdaging schetsen we een plan op maat.

Interesse?

CONTACT