We Seek Trouble is een ‘Fullservice’ bureau, wat wil zeggen dat we digitale problemen en uitdagingen van A tot Z kunnen oplossen. Een volledig traject begint vaak bij het ontwikkelen, testen en valideren van een concept. De strategische invulling volgt aan de hand van inzichten of bestaande data. Dit gebeurt altijd samen met de opdrachtgever. Vervolgens wordt de oplossing ontworpen (User Experience Design) op interactie en visueel niveau. In deze fase ontwerpen we de best mogelijke oplossing tussen de ‘business goals’ en de ‘user needs’ (het raakvlak tussen wat het bedrijf wil bereiken en wat de eindgebruiker nodig heeft).

In de ontwerp fase schetsen we een hoop, testen alle geldende aannames, bouwen prototypes en betrekken vooral veel gebruikers en stakeholders. Zodra het ontwerpen begint gaat ook de development van start. In een fullservice traject werkt We Seek Trouble in een SCRUM (of agile/lean) methode. Dit wil zeggen dat alle disciplines in een team tegelijk beginnen en samenwerken uitgaande van de ‘user stories’. Development bij We Seek Trouble kent geen grenzen. We werken met alle actuele codetalen en kunnen elk denkbaar digitaal product realiseren.

diensten weseektrouble

Wanneer het product live gaat bieden we uitgebreide ondersteuning. Zo bieden we professionele hosting aan wat wil zeggen; een eigen server, maximale snelheid en veiligheid en een contactpersoon die 24/7 bereikbaar is om alles draaiend te houden. We Seek Trouble werkt met SEO & SEA experts die uw online vindbaarheid gegarandeerd kunnen vergroten en het meest kunnen halen uit het plaatsen van advertenties. Ook domeinregistraties en SSL certificaten (veiligheidskeurmerken) kunnen we voor u afsluiten. In een totaal traject wordt dit uiteraard allemaal voor u in orde gemaakt.

We Seek Trouble is maximaal flexibel. Voor ons houdt dat in dat per opdracht een team wordt samengesteld met de beste professionals voor de klus en dat het team vrijwel meteen van start kan. Of we nou een uitgebreid internationaal platform bouwen met bijbehorende Apps, of een eenvoudige landingspagina maken, we schakelen met u mee.

Natuurlijk geldt lang niet voor elke opdracht dat onze hulp van A tot Z nodig is. Al onze diensten bieden we ook los aan. Hieronder vindt u meer over onze diensten. Bij vragen kunt u ons altijd bereiken via chat, whatsapp, telefoon, mail of een bericht op onze website!